Özel Eğitim Anaokuluna Oyun Parkı Yapıldı

Geyve Alifuatpaşa Özel Eğitim Anaokuluna, Sakarya Beşiktaşlılar Derneği tarafından yaptırılan engelli oyun parkının açılışı yapıldı.
Editör Editör


Açılışa Kaymakam İlyas MEMİŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DOĞAN Dernek Başkanı Erdinç BAYINDIR ve Yönetim Kurulu Üyeleri ,İstanbul Beşiktaş Engelli Basketbol Takımı Yetkilileri ve Sporcuları öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Açılışta Kaymakam İlyas MEMİŞ ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet DOĞAN ile Dernek Başkanı Erdinç BAYINDIR birer konuşma yaptı.

Kaymakam İlyas MEMİŞ yaptığı konuşmada, bu oyun parkının okulumuza kazandırılmasında emeği geçen Sakarya Beşiktaşlılar Derneği Başkan ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, engelli basketbol takımını ağırlamaktan  mutlu  olduklarını belirterek Dernek Başkanı Erdinç BAYINDIR’a çiçek takdim etti..

Açılışın ardından  Beşiktaş Engelli Basketbol Takımı Atatürk Kapalı Spor Salonunda öğrencilere ve velilere gösteri maçı yaptı.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs