Kaymakam Köy Ziyareti Yapıyor

Geyve Kaymakamı İlyas MEMİŞ İlçemize bağlı mahalle ziyaretlerine başladı.
Editör Editör


30/31 Mayıs 2016 tarihlerinde Kaymakam İlyas MEMİŞ ve beraberindeki Jandarma Komutanı R.Gökan CİVEK ,İlçe Müftüsü Ali ERHUN,Yazı İşleri Müdürü Atilla VARDAR,Milli Eğitim Müdürü Mehmet DOĞAN, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hamdi YEL,Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Burhan TEZER ile birlikte  Safıbey, Çengel, Bozören, Kozan, Bayat, Örencik ve Kızılkaya mahallelerini  ziyaret etti.

Ziyarette Mahalle (köy) Muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam İlyas MEMİŞ Muhtarlarımızdan mahalleleri ile ilgili bilgiler alarak sorunları dinledi ve sorunları yerinde inceledi.

Mahalle muhtarlarınca kendilerine  iletilen sorunların ilgili kamu kurum ve kuruluşlarla irtibata geçilerek çözümü için çalışacaklarını belirten Kaymakam İlyas MEMİŞ Mahallelerimizin(köylerimizin) sorunlarını yerinde görmek, vatandaşlarımızın taleplerini ve sıkıntılarını yerinde incelemek için bu ziyaretleri düzenlediklerini,ilçede çözülebilecek sorunları ilçedeki kurumlarımızla,ilde çözülebilecekleri de ildeki kurumlarımıza ileterek halkımızın sorun ve ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışacaklarını belirterek önümüzdeki günlerde mahalle (köy)ziyaretlerinin  devam edeceğini belirtti.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs