Doğantepe'de Etik Haftası Kutlandı

Geyve Doğantepe YBO(Yatılı Bölge Okulu)'da Etik Haftası kutlandı.
Editör Editör

Geyve Doğantepe YBO'da Etik Haftası kutlama törenine;

İlçe Kaymakamı İlyas Memiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, İlçe Müftüsü Ali Erhun, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı. Programı; Okulun Türkçe öğretmeni Nazan Önder sundu.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşından sonra, okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Adem Zeyrek günün anlam ve önemi ile ilgili bir konuşma yaptı.

Okulun 4/A öğrencisi Tahsin Seymen “Ey Oğul” şiirini, Öğrenci Eray Dikmen “Delikanlıya Öğüt” şiirini öğrenci Sinem Şengül “Arkadaşlık ” öyküsünü sundu.

Okul öğrencileri tarafından hazırlanan “Millet Malı” skeci izleyenlere duygulu anlar yaşattı .

Öğrenciler tarafından sunulan oratoryo beğeni topladı.

Öğrencilerin, Etik Haftası ile ilgili özlü sözleri video olarak izlendi.

Okulumuz öğrencilerinden : Serdar Tezcan “Etik Davranış” şirini, 7/A sınıfı öğrencileri ise “Ben Kamu Görevlisiyim” şiirlerini sundu.

Program; Etik Haftası ile ilgili slayt gösterisi ile sona erdi. Törenden sonra okul pansiyon binasında törene katılan davetlilere ikramda bulunuldu.

Okul müdürü Selim Akbey: "Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize,öğrencilerimize ve törene katılarak bizleri onurlandıran başta Kaymakamımız İlyas MEMİŞ´e ,İlçe Müftümüz Ali ERHUN´a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Doğan'a diğer okul ve kurum müdürlerine teşekkür ederiz."dedi.

Mehmet AYDOĞAN
Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs