GEYVE ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ 2 BİSİKLET KAZANDI

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin iki öğrencisi, Sakarya genelinde düzenlenen Tütün ve Sigarasız Bir Dünya yarışmasında bisiklet kazandı.
Editör Editör

Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Halk Sağlığı Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği  "Tütün ve Sigarasız Bir Dünya" konulu kompozisyon ve şiir yazma yarışmasında Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 10.sınıf öğrencisi Emine Ceren Alkan kompozisyon dalında birinci; 12.sınıf öğrencisi Esra Ordu şiir yazmada 3.oldu. Öğrenciler okul müdürü Ahmet Akkuş ve aileleriyle beraber Adapazarı'na ödül törenine katıldı.

Sakarya Valiliğinde düzenlenen ödül törenine İl Sağlık Müdürü Dr.Bilgekağan Kaya, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Oğuzhan Özkan, Milli Eğitim şube müdürü Ahmet Altın, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve birer tane bisiklet verildi.

Geyve kaymakamı İlyas Memiş ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan da öğrencilere çeşitli hediyeler vererek başarılarının devamını diledi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs