Geyve'de Karne Töreni

2015-2016 eğitim-öğretim yılsonu karne dağıtım töreni Geyve Osman Gazi Ortaokulunda yapıldı.
Editör Editör


Karne törenine Kaymakam İlyas MEMİŞ, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Tahir TAŞ, merkez okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra 8.sınıftan birincilikle mezun olan Aynur EFE öğrenciler adına bir konuşma yaptı. Okul müdürü Mustafa CAN, okulun başarısı hakkında bilgi verdi. Okulun sosyal, kültürel ve sportif alanlarda; ilçe, il ve yurt genelinde dereceye giren öğrencilere Kaymakam İlyas MEMİŞ, plaket verdi.

Kaymakam İlyas MEMİŞ karne töreninde yaptığı konuşmada, eğitim öğretimin temel amacının, öğrencilerin milli, manevi ve ahlaki değerlere sahip olacak şekilde yetiştirilmesi olduğunu ifade ederek, değerler eğitiminin öneminden bahsetti.

Eğitim öğretim yılının sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlanması dolayısıyla okul müdürleri ve öğretmenlere teşekkür ederek öğretmen ve öğrencilere sağlıklı mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmelerini diledi

Salondaki programın ardından 8.sınıfa geçerek öğrencilerin karnelerini dağıttı.

Kaymakam İlyas MEMİŞ, İl Sağlık Müdürlüğü “Sağlıklı Yaşam İçin Spor” projesi çerçevesinde ilçemiz okullarından seçilen 53 öğrenciye gönderilen bisikletlerden 4 adetini öğrencilere teslim etti. Diğer bisikletleri öğrencilere okul müdürleri tarafından teslim edildi.

Karne ve bisikletlerini alan öğrenciler çok sevindi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs