GEYVE METEM'DE VEDA İFTARI

Geyve METEM Lisesinde 27 yıl çalıştıktan sonra emekli olan Tarih öğretmeni Celal Demirer'e veda iftarı düzenlendi.
Editör Editör


Geyve Soğuksu Tesislerinde düzenlenen veda iftarına METEM müdürü Tekin Bayer, müdür yardımcıları, öğretmenler ve çalışanlar eşleriyle beraber tam kadro katıldı.

PLAKET TÖRENİ

METEM müdürü  Tekin Bayer: "2015-2016 öğretim yılını da huzur ve başarılı geçirmenin sevinci içindeyim. Öğretmenlerimizin rehberliğinde, öğrencilerimizin yaptığı projeler bizleri gururlandırdı. Bu başarıda emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma, okulumuzu tertemiz yapan yardımcı personele ve güvenlik konusunda çok hassas davranan İsmail Vural'a teşekkür ederim. Okulumuzda üç yıl kadar görev yaptıktan sonra Adapazarı'na tayin isteyen Felsefe öğretmenimiz Erdoğan Ceyhan'a yeni görev yeri hayırlı olsun.

Ayrıca 27 yılı bizzat Geyve METEM'de olmak üzere, toplam 39 yıl 6 ay öğretmenlik yapıp, emekliye ayrılan Tarih öğretmenimiz Celal Demirer'e ikinci baharında sağlık ve mutluluklar diliyorum."dedi.

Okul müdüründen başarı plaketi alan İsmail Vural, Erdoğan Ceylan ve Celal Demirer teşekkür konuşması yaparken duygusal anlar yaşandı.

Muhabir Mehmet Aydoğan da Adapostası gazetesinde yayınlanan ve METEM'in başarısını anlatan gazete haberini çerçeve yaptırtıp okul müdürü Tekin Bayer'e hediye etti, başarılarının devamını diledi. 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs