Geyveli KAYALAR İftar verdi

Geyve'nin tanınmış eşraflarından Fenerbahçe eski kulüp başkanı Tahsin Kaya, Recep Kaya ile Hidayet Kaya kardeşler babaları Hacı İsmail ve anneleri Nazmiye Kaya'nın adına yaptırdıkları caminin avlusunda iftar yemeği verdiler.
Editör Editör

İşadamı Hidayet Kaya'nın ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğine Geyve kaymakamı İlyas Memiş, belediye başkanı Murat Kaya, müft Ali Erhun ve çok sayıda Geyveliler katıldı. 

İftar öncesi Cami hocası İbrahim Çınar ile Murat Yurttadur Kuran-ı Kerim ve ilahiler okudu. İlçe müftüsü Ali Erhun iftar duası yaptı. 

Caminin etrafındaki sokaklara 5 kilometre kadar asfalt döktüren Hidayet Kaya, hayır yapmanın sevincini yaşarken mahalle sakinlerine şunları söyledi: Bu günlerde yağan aşarı yağış nedeniyle Adapazarı'ndaki asfalt şantiyesini su basmış. Bunun için sokaklardan iki tanesini asfalt yaptıramadım. Yakında o sokaklara da asfalt döktüreceğim. 


MUHTAR FEYYAZ, TEŞEKKÜR ETTİ

Yörükler Mahallesi muhtarı Feyyaz Çakır:"Mahallemizin mezarlık mevkisine cami ve gasil hane yaptırdığınız ve sokaklarımıza asfalt döktürdüğünüz için, mahalle sakinlerim adına Hidayet Abi size çok teşekkür ederim. Allah niyetinizi kabul etsin."dedi.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


Muhtar Feyyaz ÇAKIR ve Hayırsever işadamı Hidayet KAYA

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs