Gazi ve Şehit Yakınlarına İftar

Geyve kaymakamlığı ve Geyve Belediyesi tarafından şehit yakınları ile gazilere Saygın tesislerinde iftar yemeği verildi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

İftar yemeğine Geyve kaymakamı İlyas Memiş, Geyve belediye başkanı Murat Kaya ve eşleri; Garnizon komutanı Gökhan Raşit Civek, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Demirtaş, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Semih Songür, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Halk Eğitim Müdürü Mustafa Doğan, Mal Müdürü Serdar Suat Aytek, İcra Müdürü Sami Karayılan, Gençlik ve Spor Müdürü Nurcan Tabakoğlu, Nufüs müdürü Mahmut Keçeci, şehit yakınları ve gaziler katıldı. 

Programın sunuculuğunu Alifuatpaşa Cumhuriyet Ortaokulu öğretmeni İhsan Açılan yaptı.

Geyve kaymakamı İlyas Memiş ve belediye başkanı Murat Kaya ile Gaziler Derneği başkanı Ekrem Uysal davetlilerle yakından ilgilendi. Programa katılan konuklar Çiftlik Camii imam hatibi Mustafa Cesur’un ezan okumasıyla iftarlarını açtılar.

İftar yemeği sonrası Geyve kaymakamı İlyas Memiş ve Geyve belediye başkanı Murat Kaya yaptıkları konuşmada özetle şunları söylediler: Ülkemizin dünyanın önemli bir coğrafi konumda yer alması dolayısıyla iç ve dış mihrakların saldırısına uğruyoruz. 

Rahmetli şehitlerimizin ve siz değerli gazilerimizin vatanımıza, bayrağımıza sahip çıkması sayesinde Türkiye Cumhuriyeti ebediyen payidar kalacaktır. 

Devlet olarak biz daima şehit yakınları ve gazilerimizin yanındayız. Allah sizlerden razı olsun, 

Mehmet AYDOĞAN.

Geyve Haber



#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs