Darbeciler Bedelini Ödeyecek

Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “İş odaklı olarak bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm bürokratlara kesin talimatımdır: darbecilerin yanında saf tutan herkes bedelini ödeyecek. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak bu darbecilerin karşısındayız” dedi.
Ali ARICI Ali ARICI

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kurmayları ile Meclis Toplantı Salonunda bir araya geldi. Büyükşehir Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan, Zafer Poyraz ve Sezar Ercan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ve Büyükşehir ve SASKİ bürokratlarının yer aldığı toplantıda darbe kalkışmasında izlenen yol haritası ve devam edecek mücadele süreci ele alındı.


Darbecilerin Karşısındayız

Başkan Toçoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak hezimete uğrayan darbe girişiminde örnek bir sınav verdiklerini söyledi. Toçoğlu, “İş odaklı olarak bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm bürokratlara kesin talimatımdır: darbecilerin yanında saf tutan herkes bedelini ödeyecek. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak bu darbecilerin karşısındayız. Milletine silah doğrultanlara, vatandaşını şehit edenlere selam verenler bizden değildir. Şunu aklınızdan çıkarmayın: darbeci hainler başarılı olsalardı, biz de bugün burada olamayacaktık” diye konuştu.


Nöbetimizi Sürdüreceğiz

Adaletten ayrılmayacakları vurgusunu da paylaşan Başkan Zeki Toçoğlu, “Ayan beyan darbecilere destek olan, onlara sempati besleyen her kimse bundan böyle bizimle çalışmayacak. Meydanda daha ilk gün vatandaşımız şunu söyledi: ‘Başkanım canımızı veririz, sizi vermeyiz.’ Halkımızın gösterdiği bu büyük sahiplenmenin gereği neyse yapacağız. İlk dakikadan bu yana örnek bir organize hareket izledik. Bu devam edecek. Dediğim gibi; darbe girişiminin diğer sonucunu düşünerek hareket edeceğiz. Eğer kazanan o hainler olsaydı ne olacaktı? Mücadelemize devam edeceğiz. Meydanlardaki nöbetimizi sürdüreceğiz” dedi.


Önlemleri Alacağız

Toçoğlu açıklamalarının devamında ise, “Kışlaların önüne iş makinelerini, kamyonları konuşlandıran tüm ekibimizi tebrik ediyorum. Zor zamanda örnek bir cesaret gösterdiler. Önlemlerimizi alacağız. Bu sürecin tüm sevk ve idaresi Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bendedir. Tüm bürokratlarımızla Demokrasi Meydanı’ndaki nöbetimizi sürdüreceğiz. İlk günden bu yana meydanlarda, milletimizleyiz. Bizlere sahip çıkan Sakarya halkına karşı, şehrimize, ülkemize karşı sorumluluğumuz bellidir. Aynı şekilde çalışmalarımız devam edecek. Bunun yanında asfalt çalışmalarımız, diğer projelerimiz üzerindeki çalışmalar da aralıksız sürecek” ifadelerini kullandı. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs