Ak Parti'de Şaban Dişli'ye büyük destek

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli'nin Tümgeneral kardeşinin darbe girişiminden gözaltına alındığının ortaya çıkmasının ardından İl Yönetiminden destek mesajları geldi

Ali ARICI Ali ARICI

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli'nin kardeşi Tümgeneral Mehmet Dişli'nin darbe girişiminde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındığı haberi şok etkisi yarattı. 

 

Tümgeneral Mehmet Dişli'nin, Genelkurmay Karargahındaki girişimi koordine eden komutanlardan biri olduğu ileri sürülürken, Şaban Dişli haberin duyulmasının ardından Twitter hesabından açıklama yaptı. 

 

Dişli; 

"Biz Türkiyemiz ve Ay Yıldızlı Bayrağımızın Emrindeyiz.

Liderimiz Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır. Soyadı Dişli olan Tümgeneral kardeşimde olsa asla ve asla duruşumuz değişmez,aksine katmerlenir. Biz Ölümüne darbeye hayır dedik demeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

 

Bu açıklamanın ardından sosyal medyada Şaban Dişli'ye destek mesajları yer aldı.

 

Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ile İl Başkan Yardımcıları Serdar Yener ve Sezai Akyol da twitleriyle Dişli'ye destek oldu. 


Fevzi Kılıç 

Kalkışmanın başladığı ilk anından itibaren Gen Bşk Yard. Sn @dislisaban nin darbe karşıtı çaba,gayret ve duruşuna şahidim.

Genel Başkan Yardımcımız Sn @dislisaban nin beyanı bizim için esastır. 

 

Sezai Akyol 

Biz seni seviyoruz ve senin darbeye karşı ilk andan itibaren duruşunun şahidiyiz. 

 

Serdar Yener 

Değerli büyüğüm ağabeyimiz Genel Başkan Yardımcımız Sn @dislisaban nın duruşu samimiyetine olan inancım tamdır.Kendisi bu davanın neferidir 





#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs