Halk idam istiyor, vinçler hazır!

Bursa'da 100 vinç operatörü, FETÖ'nün darbe girişimine, kentin çeşitli noktalarında vinçlerle tur atarak tepki gösterdi.
Ali ARICI Ali ARICI

Bursa'da 100 vinç operatörü, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kentte vinçlerle tur atarak protesto etti.


Merkez Nilüfer ilçesi Özlüce Kavşağı'nda toplanan Bursa Vinç İşletmecileri Derneği üyeleri, Türk bayrakları astıkları devasa vinçlerle konvoy oluşturarak darbe girişimine tepki gösterdi.


Özlüce Kavşağından Acemler Köprüsüne kadar kentin ana yollarını kullanan vinçlerden oluşan konvoya, trafikteki diğer araç sürücüleri de kornalarıyla destek verdi.


Polis ekipleri, "demokrasi nöbeti"ndekilere destek vermek için Fomara Meydanı'na gitmek isteyen vinç operatörlerini trafikte olumsuzluk yaşanmaması için Avrupa Konseyi Bulvarı'na yönlendirdi.


Vinçler, bu güzergahı kullandıktan sonra merkez Yıldırım ilçesi Otosansit Caddesinde protestoyu sonlandırdı.


Dernek Başkanı Mehmet Aslan, üyelerin yoğun talebi üzerine bu protestoyu gerçekleştirdiklerini söyledi.


Darbe girişimine karşı tek yürek olduklarını vurgulayan Aslan, "15 Temmuz akşamı, Muhsin adında bir kardeşimiz tankların kente gireceği söylentisi üzerine sahibi olduğu bütün vinçlerle yolu kapattı. Ben bu arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Biz bugün bu konvoyu da devletimizin ve milletimizin emrinde olduğumuzu göstermek için oluşturduk." ifadelerini kullandı.


Bir vinç şirketinin sahibi Muhsin Aydın da 15 Temmuz akşamı kalkışma olduğu haberini alınca meydanlara inerek desteklerini göstermeye çalıştıklarını belirtti.


Enes Tek ise darbe girişimine tepki göstererek, "Vatanımıza karşı yapılmış olan bu hain, alçak darbe girişimine karşı Bursalı vinç işletmecileri olarak kanımızın son damlasına kadar vatanımızı savunmak için başkomutanımız Recep Tayip Erdoğan'ın emrindeyiz." dedi.


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs