Özel Altınova Hastanesi kapatıldı

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan OHAL'de ilk kararname ile Özel Altınova Hastanesi'nin faaliyetleri durduruldu

Ali ARICI Ali ARICI

Resmi Gazete yayımlanan Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararnameyle, 35 sağlık kurum ve kuruluşu, bin 43 özel öğretim kurum ve kuruluşuyla özel öğrenci yurdu ve pansiyonu, bin 229 vakıf ve dernek, 19 sendika, federasyon ve konfederasyonla 15 vakıf yüksek öğretim kurumu kapatıldı. 

 

 Kapatılan sağlık kuruluşları arasında Özel Altınova Hastanesi de bulunuyor. Özel Altınova Hastanesine dün akşam saatlerinde hasta kabul edilmemesi ve yatan hastaların taburcu edilmesi talimatı verildiği bunun üzerine de hastanede yatan 3 hastanın taburcu edildiği öğrenildi.

 

Özel Altınova Hastanesine kayyum atanacağını belirtildi. Yaklaşık 350 doktor ve personelin bulunduğu özel Altınova Hastanesi ile SGK anlaşmasını iptal etmişti. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs