Osmangazi Okulu Çalışıyor

Geyve Osmangazi Ortaokulu/Osmangazi İmam -Hatip Ortaokulu 2016/2017 öğretim yılına hazırlıkları devam ediyor.
Editör Editör

2016/2017 öğretim yılında 6.7. ve 8. sınıfına devam edecek öğrenciler 25.07.2016 günü yaz dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına başladı.

 Konu ile ilgili olarak Osmangazi Ortaokulu/Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu müdürü Mustafa Can şunları söyledi.”Önümüzdeki öğretim yılında 6.7.8. sınıfa devam edecek öğrencilerle anlaşıp; 22 Nisanda sona eren II. dönem destekleme ve yetiştirme kurslarından sonra yıl sonu etkinlikleri ve Ramazan Bayramı dolayısıyla bayram sonuna kadar dinlenip ara verdik. 

Bu yaz günlerinde hevesle ve istekle kurslara geliyorlar. 2 Eylül 2016 gününe kadar devam edip, Kurban Bayramı tatilinden sonra kurslarda ve eğitim öğretim yılı başında  ders başı yapacağız.

Okulumuzun bahçesi kantin yanındaki alana geçen yıl yaptığımız öğrenci dinlenme yerine oturma bankları yapımı ile bahçe çeşmesi önündeki alanın parke taşı kaplamasını ve çiçeklik alanının yapılmasına okul personeli ve personelle birlikte devam ediyoruz."

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs