30 AĞUSTOS COŞKUYLA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramının 94. yıl dönümü Geyve'de büyük bir coşkuyla kutlandı.
Editör Editör

Geyve kaymakamı İlyas Memiş, Garnizon komutanı Raşit Gökhan Civek ve belediye başkanı Murat Kaya ile beraber makam odasında tebrikatları kabul etti.

Kaymakam İlyas Memiş:"30 Ağustos Zaferi gibi gurur ve coşkuyu yaşamamıza vesile olan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere O’nun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor, tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum."dedi.

Törene Cuhuriyet Başsavcısı Esra Gül can, siyasi parti ilçe başkanları, daire amirleri, okul müdürleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Sunuculuğunu Edebiyat öğretmeni Mehmet Aydoğan'ın yaptığı Zafer Bayramını kutlama programı, Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla devam etti. Kaymakam İlyas Memiş, Garnizon komutanı Raşit Gökhan Civek ve belediye başkanı Murat Kaya Atatürk anıtına çelenk koydular. 

İstiklal Marşının söylenmesinden sonra, şehit ve gazilerimizin aziz hatırası için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Astsubay Çavuş Fatma Dalgar yaptı. Geyve Anadolu Lisesi öğrencisi Nesrin Güldemir, Bu Vatan Kimin şiirini okudu.

Başta Geyve kaymakamı İlyas Memiş olmak üzere protokol üyeleri, törene katılan gazilerin bayramını tebrik etti.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs