Kaymakam Memiş, Bayram Mesajı Yayımladı

Geyve Kaymakamı İlyas Memiş’in Kurban Bayramı Mesajı şöyle:
Editör Editör

Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Bir Kurban Bayramını daha idrak etmekte, bu mübarek günlerin rahmet ve bereketinde buluşmaktayız.

Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı bayramlar eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir.

Bayramın bu güzel atmosferini yaşadığımız bu günlerde maalesef ülkemizde terör olayları nedeniyle, birçok İslam ülkesinde iç karışıklıklar, baskı ve zulüm sebebiyle bir takım sıkıntılar yaşanmakta. Temennimiz bayramın bu rahmet ikliminde bu sorunların bir an önce son bulmasıdır. Milletimiz sağduyusu ve vatan sevgisiyle 15 Temmuz'da paralel ihanet şebekesini mağlup ettiği gibi bölücü terör örgütünü de en kısa zamanda hezimete uğratacaktır.

Bu duygularla, başta Geyveli hemşerilerimiz olmak üzere tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularla tebrik ediyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum.

İlyas MEMİŞ

Geyve Kaymakamı

BAYRAMLAŞMA PROGRAMI: 12.09.2016 Pazartersi günü Geyve Belediyesi parkında yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs