Epçeler Mahallesi Devlet-Millet Buluşması Yapıldı

Epçeler Mahallesi(Köyü)’ nde Devlet-Halk toplantısı yapıldı.

Editör Editör

Geyve’de Devlet-Vatandaş buluşmaları kapsamında İlçe Kaymakamı, Geyve Belediyesi ile daire amirleri düzenli olarak yapılan Devlet-Millet buluşmalarında Epçeler Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Ziyaret kapsamında Epçeler Mahallesi(Köyü) ziyaret edildi.

Programa; Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, İlçe Jandarma Komutanı Jand. Yüzbaşı Raşit Gökhan CİVEK, İlçe Yazı İşleri Müdürü Atilla VARDAR, İlçe Müftüsü Ali ERHUN, Malmüdürü Serdar Suat AYTEK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DOĞAN, İlçe Nüfus Müdürü Mahmut KEÇECİ, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür V. Hüseyin SABAN, İlçe Spor Müdürü Nurcan TABAKOĞLU, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa DOĞAN, Orman İşletme Müdürü Mustafa İŞÇİOĞLU katıldı.

Toplantıda mahallenin sorunları ve vatandaşların talepleri değerlendirildi. 

Kaymakam MEMİŞ, halk toplantılarının amacının halkımızın sorunları ve taleplerinin yerinde incelenmesi, bizzat mahalle sakinleriyle görüşülerek tespit edilmesi için yapıldığını, vatandaşların talep ve sorunları kurumlara iletilerek çözülmesi için takibinin yapılacağını ifade etti.

Geyve Belediye başkanı Murat Kaya: “Devlet / Vatandaş Buluşmaları kapsamında Epçeler Mahallesi(köyü)’nde vatandaşlarımız ile buluştuk. Tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs