GEYVE HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞIYOR

Geyve Halk Eğitim Müdürlüğü, 2015-2016 öğretim yılındaki çalışmalarını bu yıl daha da hızlandıracak.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


2015-2016'nın DEĞERLENDİRMESİ

Geyve Halk Eğitim müdürü Mustafa Doğan yaptıkları çalışmalar hakkında şunları söyledi: 2015-2016 öğretim yılında mesleki, genel, okuma-yazma, sosyal, sportif ve Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında toplam 391 kurs açtık. Açılan bu kurslarımızdan 8 bin 751 kursiyer istifade etti. Bu kursların yanında 808 açık lise ve 54 meslek lisesi ve 410 ilköğretim olmak üzere 1.272 öğrenciye hizmet vermekteyiz.

Geçen yıl açmış olduğumuz yıl sonu sergmize 3 bin cıvarında katılım oldu. Anneler günü etkinliğimiz çok beğeni topladı. Kurslarımız arasında tatlı yarışması, hikaye anlatma, bilgi kültür yarışmaları düzenleyerek, dolo dolu bir yıl geçirdik.


HEDEFİMİZ ÇITAYI YÜKSELTMEK

Amacımız 2016-2017 öğretim yılında kurs sayısını ve çeşidini artırarak, Geyveli hemşehrilerimizin "Hayat boyu öğrenme ve Halk Eğitim Programlarından" daha fazla hizmet almalarını sağlamaktır. Bu eğitim ve öğretim yılının daha verimli geçmesi için çıtayı yüksek tutmaya çalışıyoruz. Halkımızın hayallerini gerçekleştirmek için, kurumumuza uğramalarını tavsiye ederim.

TEŞEKKÜRLER

Kurslarımızın açılmasında bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Sayın kaymakamımız İlyas Memiş, belediye başkanımız Murat Kaya ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Doğan olmak üzere; kuram personelimize, usta öğreticilerimize ve kıymetli vakitlerini ayırıp kurslarımıza devam eden kursiyerlerimize teşekkür ederim.

MEHMET AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs