Halk Eğitim kursları başlıyor

Geyve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 2008-2009 Eğitim ve Öğretim Yılında da açmayı planladığı kurslar ile hizmet yelpazesini genişletmeyi hedefliyor.



Geyve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 2008-2009 Eğitim ve Öğretim Yılında da açmayı planladığı kurslar ile hizmet yelpazesini genişletmeyi hedefliyor. Özellikle S.Ü.Geyve Meslek Yüksek Okulu öğrencileri okul süresince hem kendilerine destek olacağına inandıkları kurslara hem de hobileri paralelindeki kurslara yoğun ilgi gösteriyorlar. Geyve HEM Müdürü Raci Yılmaz kurslar ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı. ’Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurs yelpazesini geniş tuttuk. ANA KIZ OKULDAYIZ Türkiye Okuyor Kampanyası doğrultusunda okuma yazma kursları açılacaktır. 0-6 yaş çocuk annelerini eğitmeyi amaçlayan anne çocuk eğitimi kurslarımıza kayıtlar devam etmektedir. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda değişik dallarda kurslarımız mevcuttur. Bu kurslarda Halk Bankası destekli buzdolabı,çamaşır makinesi,fırın.ütü vs hediyeler verilecektir. Kurslarımıza kayıt yaptırmak isteyenlerin müdürlüğümüze başvurmaları yeterlidir.’dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs