Ali Çetinkaya Kitabını Tanıttı

Geyve Kazımpaşa İlkokulu öğretmeni yazar Ali Çetinkaya, Adı Duyulmamış Kahramanlar, adlı kitabını tanıtmak için düzenlediği söyleşide; okuyucular kitap satın alıp imzalatmak için uzun kuyruk oluşturdu.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi Salonunda düzenlenen konferansa çok sayıda izleyici katıldı. Ali Çetinkaya, yazmış olduğu Adı Duyulmamış Kahramanlar adlı kitabı hakkında özetle şunları söyledi: Orta Asya'dan günümüze kadar atalarımız birçok  kahramanlıklar göstermiştir. Özellikle Kurtuluş Savaşının adı duyulmamış kahramanlarını, onları ön plana çıkaran olaylarla birlikte kaleme aldım. Kadın kahramanlar, çocuk kahramanlar, efeler, çeteler, casuslar, havacı kahramanlar, din adamları, futbolcu kahramanlar ve en son bayrağı 9 Eylül'de İzmir'de hükümet konağı gönderine çeken Yüzbaşı Şerafettin ile bitirdim. 10 bin adet basılan kitabımın gençlere ilham kaynağı olmasını diliyorum.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs