Sağlık Meslekte Öğretmenler Günü Kutlandı

Geyve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık Meslek Lisesi)öğrencileri düzenledikleri “Öğretmenler Günü” etkinliğiyle, öğretmenlerine duygusal anlar yaşattılar.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Öğrencilerden Ayşegül Şair ve Şevval Tekin’in sunduğu programı okul müdürü Metin Çil, müdür yardımcısı Sezgin Kaya, öğretmenler ve öğrenciler izledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Coğrafya öğretmeni Ayşe Önal yaptı.

Ben Öğretmen Olmak İstiyorum adlı şiiri 11-A sınıfından Ayça Cansu Çetin, Melike Şenol,  Şule Çaylı, Emine Ceren Alkan, Sena Nur Kaşıkçı, Duygu Doğan, Sevde Özcan, Sedef Sağlam, Betül Korucuoğlu ve Kevser Doğdu okudu.

11-A sınıfından Rabia Toklu ile Ebrar Bozkurt öğretmenler için söylenmiş güzel sözleri sundular.

Okulun Edebiyat öğretmeni Mehmet Aydoğan’ın hazırladığı ve 11-B sınıfından Hakan Dursun, Yasin Özkaraca ve Samet Özdemir’in canlandıracağı Öğretmene Saygı adlı oyun çok beğenildi.

11-B sınıfından Ömer Yusuf Kaçmaz’ın sazı eşliğinde, Sevilay Şayan, Sinan Döner, Emine Avcı ve Aleyna Yeşilbaş türküler söylediler.

Programdan sonra 11-A sınıfı öğrencileri, üzerinde öğretmenlerin fotoğrafı bulunan pastayı birlikte yediler.

Okul müdürü Metin Çil, programı düzenleyen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs