METEM’den Yılsonu Defilesi

Geyve METEM (Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi) çocuk Gelişimi ve Giyim Üretim Bölümü yılsonu gösterileri ve defilesi “Gültekin Sosyal Tesisleri” nde yapıldı.
Editör Editör

Yılsonu programına; İlçe Cumhuriyet Savcısı Tacettin Aykol ve eşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Okul Müdürleri, öğretmenler, veliler ile öğrenciler katıldı.

Program; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının birlikte okunması ile başladı. Okul Müdürü Tekin Bayer programın açılış konuşmasını yaptı. 

Okul Müdürü Bayer kısa konuşmasında; Okulun fiziksel yenilenme çalışmaları konusunda, öğrencilerin katıldıkları proje yarışmalarına aldıkları başarılı sonuçlar ile ilgili bilgiler aktardı ve desteklerini esirgemeyen öğretmen arkadaşlarına teşekkür etti.

Programın birinci bölümünde: Özel Eğitim Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan “Hint Dansı” gösterisi, Erken Çocukluk Bölümü Öğrencilerinin hazırladığı “İşaret Dili Gösterisi”, 12/M Özel Eğitim Bölümü Öğrencilerinin hazırladığı “Kostümlü Dramatizasyon” gösterisi katılımcıların alkışlarını aldı.

Programın ikinci bölümünde: “Giyim Üretim Teknolojisi Alanı” öğrencilerinin hazırladığı defile davetlilere sunuldu ve büyük alkış aldı.

Programın bitiminden sonra tüm misafirlere değişik ikramlarda bulunuldu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs