Sakarya İl Milli Eğitime Yeni Müdür Atandı

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Karaman’a atanan Mevlüt Kuntoğlu’nun yerine, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre atandı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun Karaman İline kendi isteği ile atanmasının ardından yeni Milli Eğitim Müdürü de belli oldu.

Sakarya’ya Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre atandı. 12 Ocak 2012 yılından bu yana Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan Pervin Töre, Bakanlık ataması ile Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi.

Pervin Töre Kimdir?

Yeni Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Töre, 1960 yılında Erzurum´da doğdu. İlkokulu ve ortaokulu Erzurum´da okuduktan sonra Lise 1. ve 2. Sınıfı Erzurum Kız Lisesi´ nde, son sınıfı ise İzmir Kız Lisesi´nde okudu ve aynı yıl iyi derece ile mezun oldu.

1982 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Kimya bölümünü bitirdikten sonra Trabzon Of Lisesi´nde 4 yıl kimya öğretmenliği yaptı.

1986 yılında İzmir Namık Kemal Lisesi Kimya Öğretmenliğine atandı. 1991 yılında aynı lisede müdür yardımcılığı görevine başladı.

Daha sonra sırasıyla Namık Kemal Lisesi Müdür Vekilliği ve İzmir Kız Lisesi Müdür Vekilliği yaptı. 2008 yılında, mezunu olduğu İzmir Kız Lisesi Müdürlüğüne asaleten atanan Pervin Töre, 2012 yılı Ocak ayında Aydın İli Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Pervin Töre evli ve bir çocuk annesidir.

(Haber kaynağı Netgaste)


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

Mevlüt KUTOĞLU
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs