Geyve Belediyesi’nden Yetim ve Özksüzlere Destek

Geyve Belediyesi, yetim ve öksüz çocuklar için düğmeye bastı.
Ali ARICI Ali ARICI

Meclis üyelerinin oy birliği ile alınan karar doğrultusunda ilçedeki yetim veya öksüz öğrencilere her ay nakdi yardım yapılacak.

Eğitimde Önemli Adım

Şubat ayı meclis toplantısında örnek bir karara imza atan Geyve Belediyesi, ilçedeki yetim ve öksüzçocuklara yönelik önemli bir çalışma başlattı. Sosyal proje kapsamında alınan kararla,belirlenen öğrencilereher ay geri ödemesiz burs verilecek.

Konu ilgili yapılan açıklamadadestek burslarının üniversitede okuyanlar için 250 TL, lisede okuyanlar için 150 TL olacağı belirtilirken, eğitim hayatına devam etmeyenler için de yakınları üzerinden nakdi yardım yapılacağı vurgulandı.

İlkokuldan üniversiteye tam destek

Meclis toplantısı sonrasında yaptığı konuşmada Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya; “2017’nin ikinci meclisinde oy birliği ile ilçemizde bulunan yetim ve öksüz çocuklara yardım kararı aldık. Muhtarlıklar ve kaymakamlığımız kanalı ile tespit edilen 145 evladımıza yardım ederek, ilkokuldan üniversiteye kadar devletin sıcak eli olmayı hedefliyoruz. Bu atılımla evlatlarımıza bir nebze de olsa katkı amacındayız. Öte yandan ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerimize de günlük cep harçlığı vereceğiz. Öğrencilerimizden tek isteğimiz ise,derslerine odaklanmaları ve başarıları ile bizleri gururlandırmaları. Her şartta, çocuklarımızın ve öğrencilerimizin geleceği dolayısıyla da ülkemizin geleceği için desteklerimizi sürdüreceğiz. Böyle bir karara imza atan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs