Mavi Kapakları Teslim Etti

Geyve Ortaokulu 7/A sınıfı öğrencisi 4 yıldır topladığı mavi kapakları teslim etti.

Editör Editör

Engelli/Sakat vatandaşlarımız için başlatılan “Mavi Kapak Toplama Kampanyası”na katkıda bulunmak için öğrenciler tarafından kapak toplanmağa başlatılmıştı. 

Başlatılan kampanya gereği Hilal Merve Yiğit, üçüncü sınıftan itibaren topladığı mavi kapakları Türkiye Sakatlar Derneği Adapazarı Şubesi Başkanı Sibel Özkal’a götürerek teslim etti.

Başkan Özkal: “Sakat/Engelli vatandaşlarımız için başlattığımız mavi kapak toplama kampanyasına kapak toplayarak yaptığı katkılardan dolayı engelli aracı almak ve engelli vatandaşlarımıza vermek için bizlere kapak toplayarak katkıda bulunan Geyve Ortaokul 7/A sınıfı öğrencisi Hilal Merve Yiğit ile kendisine en büyük yardımda bulunan dedesi Mustafa Hamdullah Ergin’e teşekkür ederiz.”dedi.

Başkan Özkal sözlerini şöyle sürdürdü: “Ayrıca yine bizlere büyük yardımları dokunan Müge Anlı’ya çok teşekkür ederiz. Sadece Sakarya ve havalisine değil, Doğu il ve ilçelerinde bulunan sakat/engelli vatandaşlarımıza da araba, bez, yatak, şişme yatak, kırtasiye malzemeleri yardımı götürüyoruz. Emeği geçen herkesten Allahü Teâlâ razı olsun.” Şeklinde konuştu. 

Geyve Ortaokulu 7/A sınıfı öğrencisi Hilal Merve Yiğit: “Engelli vatandaşlarımıza mavi kapak toplamak suretiyle çorbada bizim de tuzumuz olsun kabilinden yardımcı olmak istedim. Kapak toplamada bana en büyük yardımı olan dedem Mustafa Hamdullah Ergin’e arzu hürmetler ederim. Hepimiz birer sakat/engelli adayıyız bunu asla unutmamak lazım.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs