Başkan Irmak:' Bu Sistemde Koalisyonlar Dönemini Bitiriyor'

Ak Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, “Referandumda hayır diyen HDP, PKK, DHKPC gibi terör örgütleri ve bunların işbirlikçisi CHP’dir” dedi.
Ali ARICI Ali ARICI

KİTAPÇIK DAĞITTILAR

Ak Parti Geyve teşkilatı Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin anlatıldığı programda Çine ve Günhoşlar Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Programa Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti Gençlik Kolları başkanı Faruk Koç ile Ak Parti yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Ak Parti Geyve Gençlik Kolları Başkanı Faruk Koç ve yönetim kurulu üyeleri konuşmalar öncesi referandum maddeleri ile yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminin anlatıldığı ‘evet’ kitapçıklarını dağıttı.

HAÇLI ZİHNİYETİ

Ak Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, “Bu sistem bundan sonra bu ülkede koalisyonlar dönemini bitiriyor. İstikrarsızlık tarih oluyor. Bu referandumda hayır diyen HDP, PKK, DHKPC gibi terör örgütleri ve bunların işbirlikçisi CHP’dir. Hayır oyu verecekler bilmelidir ki verdikleri hayır oyları terör örgütleri ve Avrupa’nın Haçlı zihniyetinin değirmenine su taşımaktır” dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs