Başkan Kaya: 'Geleceğimiz İçin Evet Diyeceğiz'

Referandum Sürecini değerlendiren Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Türkiyenin istikrarıjın sürmesi iç ve dış tehditlere karşı birliğini beraberliğini muhafaza ederekgüçlenerek evet diyeceğiz dedi.
Ali ARICI Ali ARICI

Başkan Kaya vatandaşları ziyaret ederek referandumla ilgili sürecin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, ' 15 temmuz aslında hükümet sistemi tartışmasının ne kadar haklı olduğunu ortaya koydu. 15 temmuz sonrası anaysa tartışması bence çok daha önemli hale geldi. Parlemter sistemde yürütme çift başlı. Bir hükümet birde cumhurbaşkanlığı va. Başkanlık sisteminde ise yürtütme tek başlı olacak.Türkiyenin istikrarının sürmesi, iç ve dış tehditlere karşı birliğini beraberliğini muhafa ederek güçlenerek mucadle etmesi için sistemin tıkanıklarının ortadan kaldırılmasdı bir zaruret haline gelmiştir.

KARARI MİLLET VERECEK

İşte sizlere anlattığımız bu yeni cumhurbaşkanlığı sistemi refrandum ile önümüze gelecek. Kararı millet yani sizler vereceksiniz. Ülkemizin direksiyonunda tek şoför olacak ve önünde kımse durmayacaktır.İşte bu nedenlerle gençlerimizin söz sahibi olduğu güçlü bir sistem için, ülmeiz için, gelecek için, milletimiz için evet diyeceğiz dedi. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs