ŞEHİTLER İÇİN 915 HATİM

Geyve Müftülüğü "Şehitler Gününü ve Çanakkale Şehitlerini anmak için düzenledikleri programlarla; 18 Mart Cumartesi sabahı, Geyvelileri Çanakkale ruhuyla coşturdu.

Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Geyve Müftülüğünün Merkez Camide sabah namazına müteakip düzenlediği Şehitler Günü ve Çanakkale Şehitlerini anma programına, ilçe kaymakamı İlyas Memiş, belediye başkanı Murat Kaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İmam-hatiplerden Burhan Mutlu, Alaattin Tan, Adem Al, Ali Altıntaş, Murat Yurttadur, Mustafa Çay, Mustafa Cesur ve Ahmet Çelik hocalar okudukları Kuran-ı Kerim, ilahi ve kahramanlık şiirleriyle cemaatin ruhlarını coşturdular.

Geyve müftüsü Ali Erhun şehitlerin anısına yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: Bayraklar inmesin, ezanlar susmasın, vatan bölünmesin diye dua edelim. Şehitlerimize layık birer insan olalım ki onlar da "Vatan uğruna can verişimiz boşa gitmedi. Torunlarımız bizi unutmadı."desinler. 

Çanakkale Savaşının yıl dönümü dolayısıyla, Geyveli kardeşlerimiz, şehitler için 915 hatim indirdi. Hepsinden Allah razı olsun. Programdan sonra Geyve belediye başkanı Murat Kaya çorba, hayırsever esnaflardan Hasan Hüseyin Kayakan kardeşler de cemaate çay ikram etti.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs