ÖZEL KONAK HASTANESİ’NİN RESMİ AÇILIŞI YAPILDI

Özel Konak Hastanesi Sakarya’nın resmi açılış töreni Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Ali ARICI Ali ARICI

YOĞUN KATILIM

 Açılış törenine Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, Garnizon Komutanı Albay Emin Dursun, Sakarya Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, ilçe belediye başkanları,

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım, Erenler Kaymakamı Salih Karabulut, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, MHP İl Başkanı Levent Bülbül, Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Salih Sağlam, Sakarya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Özel Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu, STK Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Düzenlenen açılışın ev sahipliğini ise Özel Konak Hastanesi Sakarya Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus ile Başhekim Op. Dr. Kamil Köse yaptı.

HEKİM KÖKENLİ HASTANEYİZ

Açılış konuşmasını Özel Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Başhekim Op. Dr. Kamil Köse yaptı. Köse açıklamasında Sakarya’nın en çok göç alan illerden biri olduğunu belirterek, “Sakarya yerel yönetimlerin uyumuyla Türkiye'de öne çıkıyor. Gelişmemizi sağlık alanında da sürdürmek için bu hastanenin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Özel Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Talus ise, “Biz hekim kökenli hastaneyiz. İnşallah bu hastanemizde çok bereketli olacak. 15 kişiyle yola çıktık. Bugün 200’ü doktor olmak üzere bin 500 kişiyle çalışıyoruz” diye konuştu.

HİZMET YARIŞI

Serdivan’a kurulan bu sağlık hizmeti adeta 7 yıldızlı bir hotel statüsüne kavuşulduğunu ifade eden AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, yetkililerin hastaneyi büyüteceklerine dair söz verdiklerini ifade ederek, “Büyütülecek yer var. Bu konuda Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız yardımcı olmaya hazır. Böylelikle Sakarya’da hem devlet hem özel hastanelerimiz güzel bir yarış sergiliyorlar” dedi.

Vali Avni Coş ise, “Bugün burada güzel bir bahar günü gerçekleştirdiğimiz açılışın ilimize hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu hastane sayesinde Sakaryalı vatandaşların hekim ve hastane seçme imkânları daha da artmıştır. Burada hizmet yarışı içinde vatandaşlarımız daha iyi hizmet alacak. diye konuştu.

SAĞLIKTA İLERLEDİK

Hastane yetkililerine teşekkür dileklerini sunan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ise konuşmasında bu alanlardaki yatırımlar çok önemli olduğunu vurguladı. Bakan Işık, “Bir ülkenin gelişmişlik düzeyi eğitimi ve sağlığı ile ölçülür. Dönüşüm projemiz ile şu an sağlıkta çok iyi bir konumdayız. Sağlık eski dönemde insanların ulaşımında en çok zorlandığı alanların başında geliyordu. Ama büyük bir program başlatıldı ve Türkiye sağlıkta büyük mesafe katetti. Şu anda yatırımlarımızın yarısı sağlık, eğitim ve spora ayrılıyor. Artık özel sektörü de devletle rekabet eden bir konuma ulaştırdık” dedi. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs