Geyve Köylerinde Sıcak Asfalt Atağı

Geyve Belediye sıcak asfalt ekipleri Doğantepe mahallesinde Sıcak Asfalt dökümüne başladı.

Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, sıcak asfaltın Doğantepe'ye hayırlı olmasını dilerken. “Köylerimizde sathi asfaltın yerine sıcak asfalt çalışmalarına başladık. Bizim belediyecilik anlayışımızda şehir merkezinde yapılan hizmet neyse mahallelerimizde de aynı hizmetin halka ulaştırılması büyük önem arz etmektedir. Tüm çalışmalarımızı ve planlamalarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz. Köylerimizin (Yeni Mahallelerimizin) yollarını da nakış nakış işleyip sıcak asfalt ile tanıştırmanın gurunu ve huzurunu yaşıyoruz. Buradan diğer mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza da müjde vermek istiyorum imkânlar doğrultusunda tüm köylerde yolların yapımına başlanıyor. Yapabildiklerimizin tamamını da sıcak asfalt ile yapmaya çalışacağız. Halkımıza yollar konusunda söz verdik, biz halkımızın hizmetkârıyız verdiğimiz bu sözlerin yerine getirilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapacağız, işte Doğantepe mahallesinde başlanan yol herkesin gözü önünde yolların tamamı sıcak asfalt ile kaplanıyor.


Burada ki çalışmaların ardından planlamalarımız kapsamında diğer mahallerimizde de sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştirilecek.” dedi.

Doğantepe Mahalle muhtarı Altan İnönü mahllesine yaptığı hizmetlerden dolayı Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya'ye teşekkür ederek çay ikramında bulundu.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs