Muhtar Önal'dan Sert Tepki

Geyve'ye bağlı Umurbey Mahalle Muhtarı Osman Önal zirai don için önlem almayan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkililerine tepki gösterdi.
Ali ARICI Ali ARICI

 Geyve ve Pamukova'da pazartesi akşamı don olayı olacağını belirten Umurbey muhtarı Önal: " meteorolojiden don uyarısı geldi. Bize deniliyorki önlem alın. Bizim il ve ilçe Tarım müdürlüklerinden hiç bir ses yok ama vatandaş lastik yakınca herkes telefona sarılıp çevre il müdürlüğünü arıyor ilgilileri arıyor bizi bilgilendiren hiç kimse yok. Donla mücadele nasıl yapılır bizi bilgilendirmiyorlar. Biz lastik yakarak önlem alıyorduk onuda yasakladılar. Jandarma her akşam arazide devriye geziyor. Geyve'de İlçe Tarım Müdürlüğü ne işe yarıyor biri bize bunu açıklasın. Köylüyüz ya saf kalpliyiz kanunlara devletimize saygılıyız. İmza kampanyası başlattık hem Gıda Tarım ve Hayvacılık Bakanlığına hemde Cumhurbasanlığına şikayette bulunacagız" dedi.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs