Atatürk İlk/Ortaokulu Bahçesi Asfaltlandı

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya; Geyveli vatandaşlarımın ödedikleri her türlü vergileriyle oluşturulan Geyve Belediyesinin kendi öz bütçesiyle yapılan 90 bin ton asfalt çalışmamızda ilçe merkezimizin okul bahçeleri gibi bazı yerleri kalmıştı. Çalışmalarımıza, hava muhalefeti kış şartlarından dolayı kısa bir süre ara vermek zorunda kalmıştık.
Editör Editör

Çalışmalarımız ekiplerimizin daha önceden tespitlerini yaptığı ve programa aldığı yollar tamamlanıncaya kadar devam edecek. 

Hiçbir ayırım yapmadan, gereken hizmetlerimizi yapıyoruz. Çarşı içindeki Atatürk ilk/Ortaokulumuzun bahçesinin asfaltını tamamladık. Hayırlı olsun..Ekiplerimiz de hızlı bir şekilde asfalt çalışmasını sürdürüyor. Biran önce çalışmalarımızı tamamlamak için canla, başla çalışıyoruz. Durmak Yok, Huzura ve Hizmete Devam.” Şeklinde konuştu.

Geyve Atatürk Okulu Müdürü Sevgi Koçak: “Okul bahçemizin taban yüzeyi iyice bozulmuş, kasisler oluşmuştu. Öğrencilerimiz sosyal faaliyetlerini rahatlıkla sürdüremez hale gelmişti. Yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Murat Kaya ile emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs