Pamukova MHP'nin yeni başkanı Arif Çakıl oldu..

Pamukova Milliyetçi Hareket Partisinin dün yapılan 12’inci Olağan Kongresinde tek aday olan Arif Çakıl MHP’nin yeni İlçe Başkanı olurken, kongreye partililerin ilgi göstermemesi dikkat çekti..

Ali ARICI Ali ARICI

Pamukova Halk Eğitim Merkezinde yapılan Milliyetçi Hareket Partisinin 12’inci Olağan Kongresine, MHP İl Başkanı Levent Bülbül, İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Tankal, İl yönetim kurulu üyeleri, eski MHP Belediye Başkan adaylarından Abdullah Bolal, eski MHP İlçe Başkanı Orhan Sezer, Pamukova Ülkü Ocakları Başkanı Umut Gül, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Akın, DP İlçe Başkanı Ahmet Bilaloğlu, SP İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Şen ve az sayıda partili katıldı.

Kongrede 110 delegeden 63'ünün oyunu alan Arif Çakıl Pamukova MHP İlçe Teşkilatının yeni İlçe Başkanı seçilerken, eski başkan Orhan Sezer de yeni Başkan Çakıl’ın yönetim listesinde yer aldı.

Eski MHP ilçe Başkanı Orhan Sezeri, gençlere fırsat tanımak gerektiğini, bu nedenle aday olmadığını ifde ederek yeni başkanı tebrik etti.

Kongrede İlçe Başkanı seçilen Arif Çakıl ise partililerin ve delegelerin teveccühü ile bayrağı devraldıklarını, bu bayrağı daha yükseklere taşımak için çalışacaklarını ifade etti.

Arif Çakıl Kimdir?

1974 yılında Bilecik’in Osmaneli İlçesinde doğan Arif Çakıl, öğrenimini Osmaneli de tamamladı. 1992 yılında İstanbul da çalışırken Ülkü Ocaklarına üye oldu. Uzun süre Ülkü Ocaklarında çalışan Çakıl, askerlik hizmetini tamamladıktan sonra MHP’ye üye oldu. İşi nedeni ile Pamukova İlçesine yerleştikten sonra Mart 2014 de yapılan yerel seçimlerde Abdullah Bolal’ın MHP Belediye Başkanı adayı ile birlikte Belediye Meclis üyesi adayı oldu. Daha sonra da eski başkan Orhan Sezer’in listesinden MHP İlçe yönetimine seçildi.

Pamukova da Özel bir şirkette çalışan Arif Çalık evli ve 3 çocuk babası.

Pamukova Halk

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs