Geyve Anadolu'dan Yenilebilir Enerji Tanıtımı

Geyve Anadolu Lisesi hem okulunu hem de Avrupa Erasmus Programı kapsamında Yenilenebilir Enerji Kaynakları konulu projesini Geyve ortaokulları 8. sınıf öğrencilerine tanıttı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Kaymakamlığı Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe İlçe kaymakamı İlyas Memiş, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Geyve Anadolu Lisesi öğretmenleri Dilek Çiftçi, Esra Yalçın ve Erdegül İpekli yoğun emekleriyle gerçekleştirilen projede İspanya, Fransa ve Almanya´da bir çok yabancı okulla enerji kaynaklarının kullanımları ile ilgili 2 yıllık inceleme ve araştırmalara öğretmenlerle beraber 6 öğrenci katıldı. 

Geyve öğretmenevinde gerçekleştirilen tanıtım programında Esin Anakan ve Şamil Kerim Türk projeyi anlatırken İbrahim Miraç Tuna, İremnur Kozcaz ve Hüseyin Duran sergiyi gezdirip ziyaretçilere bilgi verdiler.

Okul Müdürü Ahmet Akkuş emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederken, öğrencilerin gelişim ve değişimleri takip edebilmeleri için yeni projelere yelken açılması gerektiğini belirtti.

Mehmet AYDOĞAN
Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs