Bilinçli Gençlik

Geyve Kaymakamlığının başlatmış olduğu Değerler Eğitimi projesi kapsamında, liseli öğrencilere "Bilinçli gençlik güvenli gelecek´´ semineri verildi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Sakarya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Resul Karatosun'un konuşmacı olarak katıldığı konferansa Geyve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(Sağlık Meslek) müdürü Metin Çil, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Terör örgütü kapsamındaki kuruluşlar, terörün gençleri nasıl tuzağa düşürdüğüne dair önemli bilgiler veren Resul Karatosun özetle şunları söyledi: Bilinçli gençlik güvenli gelecek demektir. Nerden geldiğimizi unutmayalım ki nereye gideceğimizi bilelim. Bizim rahat yaşayabilmemiz için; atalarımız Çanakkale'de Kurtuluş Savaşında ve 15 Temmuz'da bedel ödedi. Biz de bu cennet vatanın kıymetini bilelim.

Okul müdürü Metin Çil: "Öğrencilerimizin vatan, millet, bayrak ve din sevgisini artıracak böylesine güzel bir konuşma yaptığınız için çok teşekkür ederiz."dedi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs