GEYVELİLERDEN BÜYÜKŞEHİR'E İFTAR PROTESTOSU

Sakarya Büyükşehir Belediyesince düzenlenen Gönül Sofraları iftar programlarının Geyve ayağında sürpriz bir protesto olacağı iddia edildi.
Ali ARICI Ali ARICI

Sakarya Büyükşehir belediyesi yılalrdır genelen haline gelen iftar programı Gönül Sofralarında il genelinde yüz bini aşkın katılımcıya ulaşıyor.

İlçelerin büyük meydanlarında düzenlenen programlara binlerce hemşehri aynı anda iftar etmenin hazzını yaşıyor.

Öte yandan bu yıl Geyve’de yapılacak olan programa Geyvelilerden bir tepki geldi. Büyükşehir Beledyesinin ilçeye yatırım yapmadığını, diğer ilçelere göre adil davranmadığını ve hakları olan hizmetleri alamadıklarını ifade eden Geyveliler Büyükşehirin hazırladığı İftar programına katılmayacaklarını açıkladılar.

Sosyal medya da etiket açan bazı Geyveliler Büyükşehir belediyesine tepki göstererek “Bizim bir günlük samimiyete, yapmacık gülüşlere ihtiyacımız yok. İlçeme hizmet etmeyen Büyükşehirin programına katılmıyoruz.” Dediler.

Bilindiği üzere Sakarya Büyükşehir Belediyesinin Geyve’de yapacağı program tarihi 16 Haziran Cuma Geyve Merkez Kapalı Pazaryeri olarak açıklanmıştı.

 
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs