Karaçay'da Islah Çalışmaları Başladı

Geyve'de sel felaketinin yaşandığı yere, Sakarya Nehrine döküldüğü yerden itibaren ıslah ediliyor. Islah çalışsmasının yapıldığı yer aynı zamanda yürüyüş yolu olacak.


Ali ARICI Ali ARICI

Geyve'de dereler bir bir ıslah ediliyor. Geyve Belediyesinin girişimleriyle DSI tarafından yatırım planına alınan Karaçay Deresinde 9 kilometrelik bölüm ıslah edilecek.


Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya projenin çok önemli bir soruna çözüm olacagını belrterek Dere ile nehrin buluştuğu noktadan itibaren 9 kilometrelik bir alanda ıslah çalışması yapılacak. Derenin ilçe merkezinde geçen kısımlarında dere yatağı genişletilecek. Islah çalışmasıyla birlikte nehirden ityibaren yeni yürüyüş yolları ve oturma alanları oluşturcağız. Karaçay projesi sadece bir ıslah değil aynı zamanda yeni bir mekan olacak dedi.


Projenin hayata geçirilmesinde Ak Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ve Çevre ve Orman bakanı Veysel Eroğlu'nun büyük emekleri olduğunu belirten Başkan Kaya: "İlçemiz için çok önemli projeye katkı veren büyüklerime teşekkür ediyorum. DSI'nın özel hazırladığı bir projeyle ıslah gerçekleştiriliyor. 9 kkilometrelik alanda ciddi bir çalışma yapılacak. Islah projemizde çalışmalar başladı. Geyvemize hayırlı olsun" dedi. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs