EĞİTİM -ÖĞRETİMDE ÇAĞA UYGUNLUK

Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü, ilimizdeki tüm öğretmenleri branşlarına göre bir araya toplayıp Milli Eğitim Bakanlığının eğitim ve öğretimdeki yeniliklerini duyurdu.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN



Türk Dili ve Edebiyatı branşında olan öğretmenlerin toplantısı Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesinde yapıldı. Toplantıya Söğütlü Milli Eğitim Müdürü Mustafa Büyükbaş ve Sakarya genelindeki liselerde görev yapan tüm edebiyat öğretmenleri katıldı.

Toplantıya konuşmacı olarak katılan İl Milli Eğitim şube müdürü Vedat Tetik ile Türk Dili Edebiyatı formatör öğretmenleri olan; Vali Mustafa Kıraç Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Ferit Akyol, Hendek Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Hakan Öztürk ve Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Edebiyat Öğretmeni Hüseyin Tunca yenilenen öğretim programı ve yapılandırıcı eğitim ile daha verimli ders işleme teknikleri hakkında bilgi verdiler. Öğrencilere milli, manevi değer eğitiminin verilmesinin önemi hakkında açıklamalarda bulundular.

2005 ile 2017 yılları arasındaki yenilenen müfredat, öğretim programı ve yapılandırıcı eğitim hakkında bilgi sahibi olan edebiyat öğretmenleri toplantıdan memnun ayrıldılar.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


Hakan ÖZTÜRK

Vedat TETİK

Ferit AKYOL

Hüseyin TUNCA

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs