GEYVE'DE GAZİLER GÜNÜ TÖRENLERLE KUTLANDI

Geyve'de Gaziler Günü, şehitlerimiz ve gazilerimizin şanına layık bir şekilde kutlandı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Cumhuriyet Meydanında yapılan törene Geyve kaymakamı İlyas Memiş, Garnizon komutanı Personel Yüzbaşı Taner Çolak, belediye başkanı Murat Kaya, Gaziler Derneği başkanı Ekrem Uysal, muharip gaziler, askerler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın sunuculuğunu Öğretmen Mehmet Aydoğan yaptı. Atatürk anıtına çelenklerin sunumundan sonra İstiklal Marşı okundu.

Jandarma Assubay Çavuş Yasemin Yıldız ile Gaziler Derneği başkanı Ekrem uysal günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yaptı.

Geyve kaymakamı İlyas Memiş; törene katılan Geyve belediye başkanı Murat Kaya, Garnizon komutanı Personel Yüzbaşı Taner Çolak, Gaziler Derneği başkanı Ekrem Uysal, muharip gaziler, askerler ve vatandaşlara parkta çay ikram etti.

Kaymakam İlyas Memiş: "Gazilerimizin bu mutlu gününü kutluyor, vefat edenlere Yüce Allah'tan rahmet, yaşayanlara sağlık ve mutluluklar diliyorum. Bu akşam gazilerimiz için düzenlenen yemeğe, tüm gazilerimiz davetlidir."dedi.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


a

Jandarma Asb. Çvş. Yasemin YILDIZ

Ekrem UYSAL

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs