Tarımın Yeni Müdürü Hüseyin Saban

Geyve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hamdi Yel’in Bilecik’e tayini çıktığı için, yerine Ziraat Mühendisi Hüseyin Saban görevlendirildi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Tarımsal üretim ile bölge ekonomisinin can damarı olan Geyve ovasında üreticilerimiz için yapılacak hizmet ve projeler ile çiftçi desteklemelerin takibinin yapıldığı İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğünün başına 4 yıldır İlçe müdürlüğünde Ziraat Mühendisi olarak çalışan Hüseyin Saban getirildi.

Geçtiğimiz hafta itibariyle görevine başlayan yeni müdür Hüseyin Saban 2008 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun oldu. Kısa süre tavukçuluk sektöründe çalışan Saban, 2011 yılında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Balıkesir İvrindi İlçe Müdürlüğüne Ziraat Mühendisi olarak atandı.

Saban daha sonra sırasıyla 2012-2013 yıllarında Kocaali ve 2014 yılından itibaren de Geyve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüğünde çalıştı.

EN İYİ HİZMETİ VERMEYE GAYRET GÖSTERECEĞİZ

Göreve başlayan müdür Hüseyin Saban “Geyveliyim.  Çalıştığım kurumuma müdür olarak görevlendirildim.İnşallah Geyve’mize hayırlı, uğurlu olur. Eski müdürümüz Hamdi Yel kendi isteği ile Bilecik iline tayin oldu. Eski müdürümüze de Geyve’ye vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Geyve tarımsal faaliyetler anlamında bölgenin gözbebeği. Geçtiğimiz hafta içerisinde “Ayvanın Başkenti Geyve” sloganıyla yapılan Ayva Festivali’de bunun bir göstergesi zaten. İnşallah ben ve ekibim bundan sonraki süreçte Geyve’mize tarımsal faaliyetler açısından en iyi hizmeti vermeye gayret göstereceğiz.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs