Geyveli Çiftçiler, Bursa Tarım Fuarı’nda

Geyve Ziraat Odası Üyesi olan çiftçiler, İlçe Ziraat Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen
Ali ARICI Ali ARICI

“Bursa Tarım Fuarı” nı gezdi.

Bursa İlinde ki, Bursa TÜYAP Fuar alanı; 7 ayrı salonda, 75 bin m2 alanda, 451 katılımcı firma ile misafirlerini ağırladı.


5174 Sayılı Kanun gereğince TOBB ( Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) denetiminde düzenlenen, BurTarım – Bursa 15. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarına olan ilgi, her yıl giderek artmakta.


Geyve İlçesinden de BurTarım Fuarına, 2 otobüs ziyaretçi gitti.

BurTarım Fuarına, Bursa İline komşu iller dışında Marmara Bölgesindeki birçok Ziraat Odası Başkanlığının da ziyaretçi getirdiği dikkatlerden kaçmadı.


Geyve çiftçilerinin fuar alanında daha çok; aşı yapma makinesine, bahçe tarım araçlarına, fidan türlerine ilgi göstermeleri ilgi çekti. Çiftçilerin, Fuar alanındaki “YILMAZ Traktör ” stantlarını ve teşhir alanlarını gezerek bir süre burada dinlendi. Bursa İline gidenlerin bir bölümü de şehir gezisi yaptı.

Geyve Ziraat Odası Başkanı Süleyman Pınar açıklamasında: “Bu yıl da çiftçilerimiz tarım fuarına ilgi gösterdi. Farklı tekniklerde üretilmiş araçlar ve fidanlar çiftçilerimizin dikkatlerini çekti. Çiftçilerimize Gezi ile ilgili olarak görüşlerini sorduğumuzda yararlı olduğunu açıkladılar. Bu da beni mutlu etti ve yorgunluğumu aldı.” Şeklinde konuştu.


Mustafa Hamdullah ERGİN/ Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs