SAMEK’lerde yeni dönem 7 bin kursiyerle başladı

Büyükşehir Belediyesi SAMEK’lerde yeni dönem eğitimleri başladı. Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, “9 Ekim Pazartesi günü başladığımız kurslarımıza yaklaşık 7 bin kursiyer kayıt yaptırdı.
Ali ARICI Ali ARICI

SAMEK’lere ilgi gösteren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarında (SAMEK) yeni dönem eğitimleri başladı. SAMEK yeni dönem eğitimleri kapsamında güzel sanatlardan geleneksel sanatlara, müzik, dil, bilgisayar ve mutfak eğitimlerine kadar 20 merkez, 91 branşta hizmet sunduklarını ifade eden Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Kama, 9 Ekim Pazartesi günü başlayan kurslara yaklaşık 7 bin Sakaryalı’nın kayıt yaptırdığını açıkladı.


7 bin kayıt

Yeni dönem kayıtları hakkında açıklamalarda bulunan Halide Yeliz Kama, “9 Ekim Pazartesi günü itibariyle yeni dönem eğitimlerimize başladık. Her sene hemşerilerimiz tarafından büyük bir ilgiye matuf olan SAMEK’lerimize yeni dönemde yaklaşık 7 bin vatandaşımız kayıt yaptırdı. Derslerimiz verimli bir şekilde devam ediyor. Kayıtlara ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


15 yeni branş

Kama, “Yeni dönemle birlikte kurs skalamızı genişlettik ve 15 branşı daha kurslarımızın bünyesine dahil ettik. Böylece branş sayımız 91’e yükselmiş oldu. Merkezlerimizin kalite ve standartları da her geçen gün gelişiyor, değişiyor. Her zaman ifade ediyoruz; SAMEK’ler kadın, erkek, genç, yaşlı gibi toplumun farklı kesimlerine hitap ediyor. Boş vakitler en iyi şekilde değerlendiriliyor. Kişisel yetenekler keşfediliyor. Kurslarımızın birçok katılımcıya yeni ufuklar açacağını ve öğrendikleri yeni bilgilerle meslek sahibi olabileceklerine inanıyoruz. Bu vesileyle tüm kursiyerlerimize başarılı bir dönem geçirmelerini diliyorum” diye konuştu. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs