GEYVE ELVANBEY LİSESİ KARABÜK’Ü GEZDİ

Geyve Elvanbey Anadolu Lisesi öğrencileri, sosyal ve kültürel etkinlik olarak Karabük Üniversitesini ve Safranbolu’yu gezdi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


KARABÜK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM GEZİSİ

Geyve Elvanbey Anadolu Lisesi Gezi Kulübünün düzenlediği geziye okul müdür vekili Mehmet Aydoğan, öğretmenlerden Emin Kaya, Seyhan Çil, Ayşegül Bulut, Aysel Karaoğlu ve öğrenciler katıldı.

Karabük Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tansel Tuçay, İmalat Mühendisliği bölümü Araştırma Görevlisi Muhammet Elitaş ve arkadaşları öğrencilere üniversiteyi tanıtan sunum yaptılar. Sunumdan sonra üniversitenin bölümleri gezildi.

Okul müdürü, öğretmenler ile öğrenciler üniversiteyi tanıtım gezisinden memnun kaldı ve görevlilere teşekkür ettiler.

SAFRANBOLU GEZİSİ

Safranbolu’ya has mimariye sahip etkileyici evleri, tarihi değerleri, kent kültürü, yaşam tarzı, gelenek ve görenekleri incelendi. Konak ve evleri, Demirciler, Bakırcılar, Yemeniciler Çarşısı, İzzet Mehmet Paşa Camisi safran çiçeği bahçesi gezildi.

Tokatlı Köyü’nden başlayıp Eski Çarşının Gümüş Mahallesine kadar uzanan ve doğa harikası olan Safranbolu Tokatlı Kanyonu gezildi. Kristal seyir terası, kanyon içerisindeki nehir boyunca şelaleler, kuş cıvıltıları, yeşilin her tonu, içimizi ferahlatan tertemiz havası insanı cezbediyor.

Öğretmenler ve öğrenciler geziden memnun kaldılar.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs