ÇİFTÇİNİN DOSTU, OYLARINIZI BEKLİYOR

Geyve METEM Elektrik elektronik teknolojisi alanı öğrencilerinin hazırladığı "çiftçinin dostu robot" projesi bu yıl ilk kez düzenlenen Geleceğin Eğitimine Katkı Ödüllerinde Türkiye genelinde ilk 20 proje arasına kalma başarısı gösterdi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


GEYVE METEM'İN BAŞARISINI DESTEKLEYELİM

10 kasıma kadar sürecek halk oylamasında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ile tüm öğretmenler bu 20 proje arasından 1 projeyi beğenerek oy verebileceklerdir. Geyve METEM öğrencisi Ahmet Bulut'un 'ÇİFTÇİNİN DOSTU ROBOT' Projesi desteğinizi beklemektedir.


OY VERMEK İÇİN
1. Bu adresten Ahmet BULUT un 'ÇİFTÇİNİN DOSTU ROBOT' Projesini bulup beğene tıklıyoruz.
http://www.eba.gov.tr/yarisma/oylama/etzgek/ogrenci
2. Karşımıza EBA giriş sayfası geliyor. Öğretmenler MEBBİS şifresi, öğrenciler ise kimlik bilgileri ile şifresiz girebiliyorlar.
3. Açılan oylama sayfasından tekrar öğrenci projelerinden, ÇİFTÇİNİN DOSTU ROBOT Ahmet BULUT' un projesini BEĞEN e tıklıyoruz.
4. En son Seçilen projenin altında beğendiniz yazması gerekiyor. Böylece oy verme işlemi bitmiş oluyor. Sadece 1 öğrenci projesini beğenebilirsiniz.


Haber ilgili bilgiler: 
Geleceğin Eğitimine Katkı Ödülleri
Oylama Sayfası
http://www.eba.gov.tr/yarisma/oylama/etzgek/ogrenci

İlgili yarışmacının videosunu izleyebilir, proje dosyasını inceleyebilirsiniz. Öğretmen ve öğrenci kategorileri için birer oylama hakkınız var. Beğen bölümünü tıklayarak oy kullanabilirsiniz. Kararınızı değiştirip tekrar oy kullanabilirsiniz.

ANKARA-MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bu yıl ilk kez “Geleceğin Eğitimine Katkı Ödülleri”ni verecek. “Eğitimde Teknoloji Kullanımında İyi Örnekler Yarışması” sonucunda verilecek bu ödüller, 17-18 Kasım 2017 tarihlerinde yapılacak olan Eğitimde FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nde sahiplerini bulacak. Öğretmen ve öğrenci olmak üzere iki ayrı kategoride.
Yarışmada öğretmen kategorisi, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı tüm resmî ve özel okul öğretmenlerini ve Türkiye’deki tüm üniversite akademisyenlerini kapsarken öğrenci kategorisi, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı tüm resmî ve özel okullarda okuyan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ile Türkiye’deki tüm üniversite öğrencilerini kapsıyor.

http://fatihprojesietz.meb.gov.tr/gek/

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs