Şemsiyeli Sokak Oldu

Geyve Belediyesi, bir sokağı 136 adet şemsiye ile 60 metrelik şemsiyeli sokağa çevirdi.
Editör Editör

Geyve Belediyesi, Camiikebir Mahallesi'ndeki Şehit Serhat Emre Sokağı, 136 şemsiye kullanarak şemsiyeli sokağa dönüştürdü. 

Üzerini örten şemsiyelerle renklenen ve Geyve’nin tek şemsiyeli sokağı olduğu belirtilen sokak yeni yüzüyle vatandaşların ilgi odağı oldu. 

Sokakta yapılan düzenleme ile, önceden pek kullanılmayan sokağa rağbet artı. Şemsiyeli sokakta, fotoğraf çekilmek isteyen vatandaşlar şimdiden birbirileriyle yarışmaya başladı. 

ESNAFTAN TEŞEKKÜR

Sokak üzerinde bulunan işyeri sahipleri: "Daha bir ay öncesine kadar insanların geçmediği sokağımız, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’nın girişimi ile güzel bir sokak haline geldi.

 Belediyemize teşekkür ediyoruz. Buradaki esnaf için de büyük bir olanak ve büyük bir güzellik oldu. İnsanlar artık buraya fotoğraf çekmeye, evlenecek olanlar düğün fotoğraflarını çektirmeye geliyorlar. Tüm Geyve için hayırlı bir iş oldu. Belediye başkanımıza ve emeği geçen herkese bu hizmetleri için teşekkür ederiz." Şeklinde konuştu. 

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs