UĞUR BALKUV a Teşekkür

Geyve İlçesinde faaliyet gösteren Uğur Balkuv Triko San. Tic. A.Ş. ne Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İŞKUR tarafından TEŞEKKÜR BELGESİ verildi.

Ali ARICI Ali ARICI

İŞKUR Şube. Müdürü Necmettin Yıldız Şb. Mdr. Necip Turan ve İş ve Meslek Danışmanlarından oluşan heyet UĞUR BALKUV Fabrikası Müdürü Ayhan Yurtdagülü makamında ziyaret etti.


İŞKUR Şb. Mdr. Necmettin Yıldız ziyarette yaptığı açıklamasında şu bilgileri verdi


2011 yılında Cumhurbaşkanımızın başlattığı istihdam seferberliği doğrultusunda Sakaryada 22 bin kişi istihdam edildi bu 35 fazla demektir. Bu yıl ki hedefimiz 50 üzerinde. Geyve İlçemizde de istihdama destek veren firmalarımız var YETKİN TEKSTİL ve UĞUR BALKUV. Destekleri ve İŞKUR ile bağlantılarından dolayı Genel Müdürlüğümüz tarafından bu iş verenlerimize teşekkür belgesi verilmektedir. Sakarya da istihdama katkı sağlayan 65 70 firma bulunmaktadır. Bizler de sahalardayız. İş verenlerimizin dertlerini dinliyoruz yeni teşvikler ile ilgili bilgilendirmeler yapıyoruz. Devletin amacı iş aş sağlamaktır. Ben de Genel Müdürümüz ve il müdürümüzün selamlarını getirdim ve teşekkür belgelerini sunmakla görevlendirildim. İstihdam seferberliğine verdikleri büyük katkıdan dolayı İŞKUR a desteklerinden dolayı firmalarımıza teşekkür etmek amacı ile belgelerini sunacağım.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs