KARTALLAR YÜKSEK UÇAR

Geyve Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği GEDEP projesinde konuşan Dr. Şakir Diclehan: "Gençler teknoloji bağımlısı, test ve tostla büyüyen bir nesil değil; okuyan, araştıran, milli ve manevi değerlere sahip çıkan bir nesil olmalısınız."dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN



Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi salonunda düzenlenen konferansa ilçe kaymakamı İlyas Memiş, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, okul müdürleri, Eğitim-Bir Sen başkanı Hasan Hüseyin Kurşun, öğretmenler ev öğrenciler katıldı.


ŞAKİR DİCLEHAN KİMDİR?

Programın sunuculuğunu yapan öğretmen Kemal Cafer: "Araştırmacı yazar Dr. Şakir Diclehen, 1947 yılında Diyarbakır'da doğar. İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü ve Edebiyat Fakültesinden mezun olur. Arapça, Kürtçe, Farsça ve İngilizce bilmektedir."dedi.


HEDEFİNİZİ YÜKSEK TUTUN

Araştırmacı yazar Dr. Şakir Diclehen, yapmış olduğu konuşmada özetle şunları söyledi: Sevgili gençler, okuyup kendinizi geliştirin. Yabancı dil öğrenip teknolojiye sahip olursanız kartallar gibi yükseklerde uçarsınız. Saidi Nursi'yi, Necip Fazıl'ı, Mehmet Akif'i örnek alınız. Sezai Karakoç'un sanat anlayışından ve şiirlerinden örnekler vererek, geçlerin vatan, millet, bayrak ve dini değerlerimize sahip çıkmalarını önerdi.

Geyve kaymakamı İlyas Memiş, yazara teşekkür ederek, Geyve hatırası bir plaket verdi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


Dr. Şakir DİCLEHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs