MURAT MENGEN GEYVE KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE

Murat MENGEN Geyve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde konferans verdi.
Emir DOLUNAY Emir DOLUNAY

Eğitim Bir Sen Sakarya İl Başkanı Murat MENGEN Geyve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde ARAKAN konulu konferans verdi.

Murat MENGEN konferans da Müslümanlar olarak yürek coğrafyamızın sınırı ülke coğrafyası sınırlarından çok ötesinde başlar. Biz Müslümanlar olarak yeryüzünün neresinde bir Müslüman yaşıyorsa ve sıkıntısı varsa kardeşimiz bilir ve yardım elini uzatırız. ARAKAN Müslümanları yüzyıllardır çok büyük sıkıntılara maruz kalmış, çok büyük acılar çekmiş bir toplumdur.

Biz kurban meselesiyle Arakan a ziyarete gittiğimizde orada Türkiye denilince adeta akan suların durduğuna şahit olduk. Oraya yapılan yardımların %60 nı Türkiye yapıyor. Büyük ve güçlü bir ülke olmanın ne demek olduğunu ülke sınırlarının dışına çıktığınız zaman daha iyi anlıyorsunuz. Bizde Arakan da bunu gördük.

Ben bu vesileyle sizlerle buluşmama imkan sağlayan, zihin dünyanızda farkındalık oluşturan okul müdürünüz Ahmet EROL a ve güzel ilçemiz Geyve de eğitimin çıtasını yükseltme çabasında olan ilçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet DOĞAN a teşekkür ediyorum dedi. Okul müdürü Ahmet EROL günün anısına Eğitim Bir Sen il başkanı Murat MENGEN e hediye etti.


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs