Şehit Ailesine Ziyaret



Kaymakam Memiş, beraberinde bazı kurum temsilcileri ile birlikte, vatan için şehit olan askerin ailesini ziyaret etti

Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Belediye Başkanı Murat Kaya, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Raşit Gökhan Civek, İlçe Emniyet Müdür Vekili Uğur Duman ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Atilla Vardar , Hakkari İli Şemdinli İlçesinde vatani görevini yapmakta iken şehit düşen Piyade Komando.Er Atanur Bulut’un annesi Fatma Bulut’u İlçe merkezindeki evinde ziyaret etti.


Her türlü ihtiyaçlarında kapılarının şehit ailelerine açık olduğunu belirten Kaymakam Memiş, “Evlatlarınız vatanımızın bölünmez bütünlüğünü müdafaa etmek için gözlerini kırpmadan şehadet şerbeti içti. Şehit olurken de bizlere emanet olarak ailelerini bıraktı. Bizde bu emanete her zaman sonuna kadar sahip çıkacağız. Kapımız onlara sonuna kadar açık. Şehit ailelerimizi bayramlarda yapılan rutin ziyaretlerin dışında da ara ara ziyaret ederek hal ve hatırlarını sormak için bu ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, Devletimizin her zaman şehit ailelerimizin yanında olduğunu ifade etti.

Şehit annesi Fatma Bulut ziyaretten memnun kaldığını belirterek teşekkür etti

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs