Yarıyıl Karne Töreni YBO’da Yapıldı

2017-2018 Eğitim-Öğretim yarıyıl sömestri karne töreni Doğantepe Mahallesi YBO’da yapıldı.
Editör Editör

Okul Müdürü ve öğrenciler Kaymakam Memiş’i kapıda karşılayarak kendisine canlı çiçek takdim etti.

Programa; Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Geyve Belediye başkanı Murat Kaya, MEM Mehmet Doğan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Raşit Gökhan Civek, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, HEM Müdürü Mustafa Doğan, Doğantepe Mahalle Muhtarı Altan İnönü, daire amirleri, veliler ile öğrenciler katıldı.

Program; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın birlikte okunması ile başladı.

YBO Müdür yardımcısı Âdem Zeyrek, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun 1. Dönem sonu mektubunu okudu.

YBO Müdürü Âdem Çavdar açılış konuşması yaptı.

İlçe MEM Mehmet Doğan ile ilçe kaymakamı İlyas Memiş’in konuşmalarını slâyt gösterisi takip etti. 

6. Sınıf öğrencilerinden Yunus Emre Yongacıoğlu “Atatürk Gülümsedi Öğretmenim” adlı şiiri, 1/A sınıf öğrencilerinden Pusat Eymen Önder “Ben Okumayı Öğrendim” şiirini yorumladı. 8/B sınıfı öğrencilerinden Şükriye Irgat hazırlamış olduğu konuşmayı sundu. 6/A sınıfı öğrencilerinden İrem Sağlam “Öğretmenim”adlı şiiri okudu.

6. Sınıf öğrencilerinden okul başarısında 1., 2., ve 3. Olan öğrenciler; Alperen Tıngır, Burak Yıldız ve Yasin Karasu, 5. Sınıf öğrencilerinden; okul başarısında 1., 2. ve 3. olan Serdar Tezcan, Melek Çevik, Hasgül Gök’e karne ve başarı belgelerini ilçe MEM Mehmet Doğan verdi.

8. Sınıf öğrencilerinden okul başarısında 1., 2. Ve 3. Olan Esra Çoban, Durali Çolak ve Beyzanur Kartal ile 7. Sınıf öğrencilerinden okul başarısında 1., 2. Ve 3. Olan öğrenciler; Betül Dönmez, Umutcan Özsöz ile Kadir Yalçın’a karne ve başarı belgeleri Geyve Belediye başkanı Murat Kaya tarafından verildi.

YBO Masa Tenisi yarışmasında 1., 2. Ve 3. Olan öğrenciler; Sinan Kara, İrem Öztürk, Özlem Yılmaz, Engincan Çoban, Durali Çolak ve Sinem Şengül’e madalyalarını ilçe Kaymakamı İlyas Memiş takdim etti.

Programın bitiminden sonra gelenlere; çorba, kavurma, pilav, irmik helvası ile ayran ikram edildi.

Programın sunumunu Türkçe öğretmeni Nazan Ünver yaptı.

Grup, hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs