Milletvekili İsen’den Geyve’ye Ziyaret

Ak Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen Geyve’ye ziyaret geçekleştirdi.
Ali ARICI Ali ARICI

Ak Parti Teşkilatında düzenlenen programa Ak Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, Belediye Başkanı Murat Kaya, Ak Parti Geyve İlçe Başkanı Abdullah Özdemir, Kadın Kolları, gençlik kolları, Ak Parti yönetimi katıldı.

AK Parti Geyve İlçe Başkanı Abdullah Özdemir göreve başladıktan sonra yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirdi.

Geyve Ak Parti yeni yönetimine başarılar dileyen Ak Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen: “Allah’ın izniyle gönüllü bir birliktelik içerisinde partimize, ilçemize ve ülkemize hizmet edeceğiz. Geyve kendi kendine yeten ilçe olma yolunda hızla ilerliyor. Ak parti hareketi sıradan bir siyasi hareket değildir. Bir iyilik hareketidir. Biz bu iyilik hareketinde daima iyinin güzelin doğrunun yanında olduk. Şimdide böyleyiz. Bu açıdan ben bu bayrağı taşıyan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum, yeni seçilen arkadaşlara başarılar diliyorum,’’ dedi. Geyve’ye yapımı düşünülen üniversitenin ne zaman başlayacağı sorusu üzerine milletvekili İsen dosya başbakanlıkta imzalanmasını bekliyor. Prosüdürler tamamlandı. En yakın zamanda üniversiteyi Geyve’mize kazandıracağız dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Murat Kaya’yı makamında ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, başkan Kaya’dan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra yapımı devam eden çalılşmaları yerinde inceledi.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs